Verhuurmaterialen

Duurzaam verhuren  
Een groot deel van onze materialen bieden wij ook te huur aan. Zo maken we duurzaam gebruik van ons brede assortiment aan standbouw en tentoonstellingsmaterialen. De verhuur van materialen komt ook vaak voor wanneer wij standbouw op maat leveren. Het deel van de stand dat uit standaardonderdelen bestaat huurt u dan en de meer unieke onderdelen die speciaal voor uw bedrijf of evenement door ons zijn geproduceerd, worden uw eigendom. Desgewenst kunnen wij deze materialen ook voor u in opslag nemen.  

Tablet Stand Original  
Daarnaast zijn wij exclusief verhuurder van de Tablet Stand Original van Swipespot. Deze elegant vormgegeven stand alone tabletzuil leveren wij in huur waarbij wij ook de nodige randapparatuur, noodzakelijke signing en transport voor u kunnen verzorgen. In deze zuil kunnen diverse merken tablets zowel liggend als staand gebruikt worden.  

Meer informatie over het huren van onze materialen of het inzetten van de Tablet Stand Original voor uw evenement? Wij informeren u heel graag over de uitgebreide mogelijkheden.