Tentoonstellingsbouw binnen

Als fullservice tentoonstellingsbouwer werken wij met  opdrachtgevers graag samen bij het realiseren van hun tentoonstelling. De afgelopen jaren hebben wij een zeer breed portfolio opgebouwd van zowel kleinere als grotere tentoonstellingen.  

Opdrachtgevers  
Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit zowel de private als publieke sector waarbij onze ligging nabij Den Haag als internationale stad van Vrede en Recht een factor van belang is in de samenwerking met de aldaar gevestigde internationale organisaties.  

Samenwerken  
Als fullservice tentoonstellingsbouwer voelen wij ons betrokken bij het realiseren van uw aansprekende tentoonstelling. Met een scherp oog voor budget en mogelijkheden denken wij graag mee. Onze jarenlange praktische ervaring en kennis bij het vormgeven en produceren van vele vormen van tentoonstellingen, is hierbij van grote waarde. Wij bouwen zowel binnen Nederland als ver daarbuiten tentoonstellingen.  

200 jaar Staten-Generaal  
Gevestigd in Rijswijk voelden wij ons in 2015 vereerd om, als rasechte “ hagenaahs” , te zijn geselecteerd als partner voor de realisatie van zowel de binnen –als buitententoonstelling ‘200 jaar Staten-Generaal’. Dit project vatte voor ons alle voorwaarden en kenmerken van een succesvolle tentoonstelling samen waardoor het mogelijk was om in zeer korte tijd een tentoonstelling met een geheel eigen identiteit te realiseren.
De vormgeving van deze tentoonstelling is van Studio Überdutch.