Systeembouw

Systeembouw is een niet weg te denken vorm van het functioneel en betaalbaar tentoonstellen van uw expositie. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal maakt het mogelijk om een tentoonstelling waar wellicht wat minder budget voor is, ook een professionele uitstraling te geven.  

One shop stop filosofie  
Het op voorraad hebben van eigen systeembouw materialen en het in huis kunnen printen, maakt dat we bijzonder geschikt zijn voor een one shop stop filosofie. Ook bij systeembouw bieden wij alle  materialen en mogelijkheden om een onderscheidende stand of expositie te realiseren . De onderling koppelbare elementen zijn in diverse opstellingen te plaatsen. Tussen de elementen zijn bijvoorbeeld geprinte panelen te plaatsen. Daarnaast is systeembouw bijzonder eenvoudig geschikt voor het duurzaam hergebruiken.  

Wanneer geen systeembouw?  
Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan standaard maatvoering of aan de beperkingen in vorm van dit materiaal, dan adviseren wij u graag anders. Gelukkig bieden wij ook die mogelijkheid want deze beperkingen zijn met het gebruik van houtbouw wanden goed op te lossen.